Bad Abbach

Vanmorgen was het bewolkt tijdens het ontbijt aan de camper. Maar tegen de tijd dat we de camperplaats verlieten begon het weer flink op te warmen.

We zetten koers naar Bad Abbach, een twintigtal km verder op. We rijden eerst naar de camperplaats bij het zwembad en verkennen daarna het leuke maar kleine stadje te voet.


Afbeeldingsresultaat voor bad abbach

Na een natje en een droogje, in het centrum, fietsen we eerst richting Kelheim langs de Donau maar dat valt eventjes tegen. Onverharde wegen en weinig zicht op de Donau doen ons eerder dan verwacht terug keren op onze stappen. Je hebt hier in Duitsland trouwens een stevige fiets nodig om langs de Donau te fietsen.




Dan maar de andere richting uit, naar Regensburg. Dat valt beter meer. De Donauradweg is deels geasfalteerd, deels onverhard maar deze stukken liggen er beter bij dan daarstraks. In het terug rijden ontsnappen we aan een onweer en zijn net op tijd terug aan de camper.


Als de bui over is, is het tijd voor een stevige douche.


Vanavond staat er tomaat met garnalen en frietjes op het programma. Vermits we een uitmuntende kok aan boord hebben kan dit niet tegenvallen.


Met een lekker glas wijn genieten we verder van een mooie avond.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Aschach

Passau